Garnišne Beograd

Garnišne Beograd
steffes-garnisne

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 +381 65 5286688
GARNIŠNE BEOGRAD STEFFES D.T.R.
STEFFES svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997.godine u Arilju.
Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat....), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne, građa......).
Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.
Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca. Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača. Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
Garnišne u kombinovanaciji sa zavesom i ostalim dekorativnim elementima mogu dodatno pojačati utisak koji ostavlja Vaš enterijer. Vrsta i dizajn garnišne mogu napraviti razliku u kompletnom izgledu zavesa i prozora. Od elegantnog i modernog do suptilnog i tradicionalnog svakako ćete pronaći rešenje koje odgovara Vašem stilu. Prirodan dizajn garnišne u vidu komada drveta-grane daje poseban izgled i najobičnijim zavesama. Pored upotrebne funkcije, sve više, želimo da garnišne za zavese imaju i estetsku vrednost. Proizvođači se trude da različitim dizajnom, izborom materijala i različitim tehničkim rešenjima, u tom smislu, prijatno iznenade svoje klijente. Podela garnišni obično se vrši na osnovu materijala od kojeg su izrađene, mada su i dalje najzastipljenije drvene garnišne.
Back to Top