Garnišne Beograd

Garnišne Beograd
steffes-garnisne

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 +381 65 5286688
GARNIŠNE BEOGRAD STEFFES D.T.R.
STEFFES svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997.godine u Arilju.
Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat....), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne, građa......).
Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.
Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca. Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača. Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
leki-group-garnisne

Leki Group

Beograd, Banovo brdo, Trebevićka 6 +381 11 3549887
GARNIŠNE BEOGRAD LEKI GROUP U ponudi imamo razne tipove garnišni: 1.
Plafonske: Aluminijumske sa maskom u beloj I sivoj boji, PVC bez maske u beloj boji. 2.
Zidne: Drvene u natural ,tamni orah, hrast boji, metalne garnišne presvučene plastikom u zlatnoj, srebrnoj, zlato mat, inox boji, i još mnogo raznih modela zidnih garnišni. 3.
Mehanizme: paketo mehanizmi,panel mehanizmi….- Pružamo usluge ugradnje i montaže garnišni i zavesa ,kao i direktnu pomoć pri odabiru materijala i modela za Vaš enterijer, uz našu pomoć i Vaše ideje dobićemo prave rezultate.
Cenovnik
tier-enterijeri-garnisne

Tier Enterijeri

Novi Beograd, Omladinskih brigada 100 +381 11 2169430
GARNIŠNE BEOGRAD TIER ENTERIJERI Garnišne nisu detalj koji se u prostoru primećuje na prvi pogled, ali u kombinaciji sa zavesom i detaljima za dekoraciju može dodatno pojačati utisak enterijera.
Asortman renomiranog nemačkog proizvođača GARDINIA čine garnišne različitog profila i završne obrade, mesing, aluminijum, inox, plemeniti čelik, drvo, antk, bojeni metal.
Veliki izbor delova i pribora daje mogućnost kupcu da sam izabere dužinu garnišne (mogu se nastavljati na velike dužine), da li će biti jednoredna (samo za zavesu) ili dvoredna (za zavesu i draperiju).
U ponudi je veliki izbor završetaka, nosača koji mogu biti zidni ali i plafonski, držača i alki različitog oblika
Cenovnik
domis-enterijeri-garnisne

Domis Enterijeri

Beograd, Rakovica, Sretena Mladenovića Mike 52 +381 11 4099199
GARNIŠNE BEOGRAD DOMIS ENTERIJERI Ukoliko su Vam potrebne garnišne, Domis je za Vas idealno rešenje.
Cenovnik
algar-garnisne

Algar

Beograd, Zemun, Autoput za Zagreb 24d +381 11 3149860
GARNIŠNE BEOGRAD ALGAR Algar d.o.o.
je preduzeće koje se od početka svog osnivanja bavi opremanjem enterijera i eksterijera proizvodima od inoxa u kombinaciji ( inox – staklo – drvo).
U naš osnovni proizvodni program spadaju: Izrada stepeništa i terasa u svim varijantama po zahtevu kupca ( inox – staklo) Izrada stolova svih vrsta po narudžbini u kombinaciji inox – drvo – staklo Izrada ekskluzivnih i unikatnih nogica za nameštaj svih prečnika i dimenzija (inox) Izrada garnišni od inoxa i aluminijuma Izrada poklon artikala kao što su čaše za olovke, rokovnici, stalci za stone i druge zastavice; sa izradom logoa firme na svakom proizvodu.
Cenovnik
as-team-boje-i-lakovi-garnisne

As Team boje i lakovi

Novi Beograd, Jurija Gargarina 227/45 +381 60 7028705
GARNIŠNE BEOGRAD AS TEAM BOJE I LAKOVI Iz ponude izdvajamo garnišne vrhunskog kvaliteta.
Cenovnik
Garnišne - Proizvodi/Usluge
Garnišne u kombinovanaciji sa zavesom i ostalim dekorativnim elementima mogu dodatno pojačati utisak koji ostavlja Vaš enterijer. Vrsta i dizajn garnišne mogu napraviti razliku u kompletnom izgledu zavesa i prozora. Od elegantnog i modernog do suptilnog i tradicionalnog svakako ćete pronaći rešenje koje odgovara Vašem stilu. Prirodan dizajn garnišne u vidu komada drveta-grane daje poseban izgled i najobičnijim zavesama. Pored upotrebne funkcije, sve više, želimo da garnišne za zavese imaju i estetsku vrednost. Proizvođači se trude da različitim dizajnom, izborom materijala i različitim tehničkim rešenjima, u tom smislu, prijatno iznenade svoje klijente. Podela garnišni obično se vrši na osnovu materijala od kojeg su izrađene, mada su i dalje najzastipljenije drvene garnišne.
Back to Top